Groen Nieuws

Groen adverteren

Wesley van der Linde
Groen adverteren is duurzaam adverteren

Met Groen Nieuws bereik je de juiste doelgroep en genereer je meer bezoekers, naamsbekendheid voor jouw product of dienst.

Maatwerk van GroenNieuws.nl

Groen adverteren is maatwerk en heeft verschillende groene mogelijkheden. Tekstlinks op één of meerdere categorieën in een advertorial in de vorm van artikelen, banners en promotieblog in verschillende formaten.

Gesponsord artikel

Groen Nieuws zal een artikel schrijven over duurzaam verantwoord ondernemen van jouw bedrijf. Hierbij wordt er uitgelicht wat er wordt gedaan wordt natuur en milieu. Dit artikel zal worden geplaatst in categorie naar keuze met een of meerdere foto’s of een video die je naar ons opstuurt.

Responsive banner voor desktop en mobiel

Het is mogelijk om op de hoofdpagina of een van de andere pagina’s van Groen Nieuws een afbeelding of foto te plaatsen in vorm van een banner (inclusief tekst of zonder tekst), deze zal een link bevatten die naar uw website zal doorschakelen.

Groen Premium: Bannerruil

Ben je in het bezit van een niche website of een mooie blog?
Zowel voor particulier bloggers als voor de zakelijke websites. Is het een feit dat online steeds belangrijker wordt, voor een onderneming om goed gevonden kunt worden om klanten aantrekken ontdek de oplossing!

Promotieblog

Groen Nieuws zal een blog schrijven over een duurzaam en/of milieuvriendelijk product of dienst die uw bedrijf aanbiedt. Hierbij zullen de belangrijke aspecten worden uitgelicht waardoor dit aantrekkelijk kan worden gevonden voor de lezers. De link van uw website zal hier uiteraard bij worden vermeld.

En natuurlijk een mooie afbeelding, foto’s kunnen natuurlijk niet ontbreken op de site. We kunnen foto’s of een video maken van uw bedrijf of u levert de zelf gemaakt foto’s aan.

Ontdek groene hotspots, leukste straatjes en lokale bedrijven

Wil je een promotiepakket voor jouw bedrijf? Plaatsen van hotspots die ‘raak vlakken’ heeft met duurzaamheid, biologisch of gezondheid en klussen? Lever hiervoor zelf een unieke geschreven artikel aan minimaal 600 woorden aan of de reactie van Groen Nieuws kan teksten voor jouw groene hotspot schrijven. (4 foto’s in maten 640×480 en maximaal 100 KB)

(Hotspots plaatsen op onze website is niet GRATIS meer door hogere kosten datacenter enz.).

Sponsoring en donaties

Vindt jouw bedrijf of organisatie groen belangrijk? Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt we de lokale initiatieven en projecten in de samenleving.

Pers en redactie

Voor het nieuwsplatform van Groen Nieuws erg belangrijk om op de hoogte te worden gehouden van de laatste nieuwtjes, duurzame bouwprojecten en nieuwe producten rondom duurzaam klussen, biologische voeding. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen aan redactie kun je contact met ons opnemen.

Informatie aanvragen over groen adverteren

Voor alle informatie en advertentiemogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met de marketingafdeling voor groene adverteerders. Sebastiaan Sparreboom zorgt ervoor dat je campagne perfect online komt. Ook als je zelf een creatief idee hebt, kun je dit bespreken met Sebastiaan Sparreboom.

(Dit artikel zal binnenkort herschreven worden door de redactie).

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details