Groen Nieuws
Image default

Groennieuws.nl in een nieuw ‘groen jasje’

Groener dan groen

Groennieuws.nl is begonnen op 1 juni 2015 onder de naam biologisch.website, die gericht was op zaken die vooral te maken hadden met biologische onderwerpen. Al snel bleek dat wanneer je schrijft over deze onderwerpen, relevante punten zoals gezondheid, milieu, dierenleed, ontbossing, mineralen, vitaminen en al dat soort zaken ook een rol spelen. Al snel zijn we deze belangrijke aspecten mee gaan nemen in onze blogs en hebben we onze rubrieken uitgebreid. Zo zijn er nu meer dan 800 diverse blogs die onder andere verdeeld zijn over de rubrieken: gezondheid, moestuin, dieren, duurzaamheid en opmerkelijk nieuws. Maar door deze 800 blogs zijn we wel uit ons ‘ groene jasje gegroeid’ waardoor de website langzamer werd en het uiterlijk er ‘veroudert uitzag’. Het was dus de hoogste tijd voor een  redesign en vernieuwde technieken om nieuws nog beter te kunnen brengen, waardoor de website in een geheel nieuw ‘groen jasje’ wordt gestoken’. De vernieuwde website is per 1 maart 2019 mooier, sneller en overzichtelijker geworden en beduidend beter!

Onze groene missie

Groennieuws.nl heeft als groene missie de aarde gezond en leefbaar te houden en hoopt dat U ons blijft bezoeken en mogelijk zelfs ondersteunen. Zo verwelkomen we gastbloggers en donateurs met hun steun om de website draaiende te houden. We hopen ook dat groene adverteerders ons bij kunnen staan en we uit kunnen groeien tot een grote website van betekenis met het meest actuele groene nieuws. Neem voor informatie of vragen contact op met de redactie.

Door: Guido Sparreboom
Beeld: Wesley van der Linde

Groen Persbericht: De nieuwe website van Groen Nieuws is online

Wesley van der Linde

Schrijven van een gastblog voor Groen Nieuws

Wesley van der Linde

Het laatste nieuws van Groen Nieuws via RSS Feed

Wesley van der Linde

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details