Groen Nieuws
Image default

Biologische hamburgers McDonald’s

Restaurants van het Duitse McDonald’s

zal binnenkort biologische hamburgers worden aangeboden.
Vanwege de toenemende concurrentiedruk door jonge hamburger ketens.

“We hebben het doel van de oprichting van een biologische lijn. Maar de doorslaggevende factor op het einde, natuurlijk, de aanvaarding van de gast,”

Baas Holger Beeck in München

In de komende weken, is daarom in de eerste plaats een soort proefdraaien gepland. McDonald’s wil voor het eerst verkopen van biologische hamburger winkels in Duitsland

Nieuwe biologische hamburgers

De fastfoodgigant beantwoordt ook aan het succes van de nieuwe hamburger ketens, die zich snel verspreiden in de steden. “We zullen de nieuwe Burger beweging te helpen. Andere leveranciers hebben ons geïnspireerd om te heroverwegen en opnieuw oriënteren ons,” zei Beeck. Het pension was veel veeleisender geworden. “Er is een groeiende klantenkring, het Bio voorkeur.”

Maar voor enkele weken testrun

McDonald’s honderden tonnen organische rundergehakt voor meer dan 1400 vestigingen. Moet het bedrijf permanent biologische hamburgers op het menu, die waarschijnlijk een impact hebben op de leveranciers in Duitsland gezet vanwege de enorme vleesconsumptie.

Door: Guido Sparreboom
Beeld: Wesley van der Linde

Geraffineerde voeding fabriek en gemaksvoedsel

Guido Sparreboom

Kanker, hart en vaatziekte kun je deels voorkomen!

Guido Sparreboom

De levensduur van een plofkip

Guido Sparreboom

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details