Groen Nieuws
Image default

Biologische Tuinderij de Elzenkamp in Voorthuizen

Kwekerij Elzenkamp is 1 van mijn favoriete adresjes voor biologische groenten in Voorthuizen. Het hele jaar door worden groenten verbouwd, soms tot wel meer dan 50 soorten vers van het land in provincie Gelderland.

Lekker biologisch

Uiteraard alles biologisch dus zonder kunstmest en andere chemische bestrijdingsmiddelen. Deze kwekerij wordt gerund door jonge en enthousiaste mensen met een passie voor natuur en biologische voeding.

Biologische Tuinderij de Elzenkamp in Voorthuizen

Elke vrijdag van 13:00 tot 17:30 uur is de veldwinkel geopend aan de Elzenkamper weg. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor groenten en fruit abonnementen. Voor veel mensen is dit het adresje om hun groenten in te slaan, en gelijk een fietstocht te maken door het mooie landschap.

Zaterdag 1 juni open dag. Kom kijken en proeven welke biologische groenten we allemaal verbouwen. Hoe de eerste tomaatjes ontwikkelen in de kas maar ook broccoli als plant groeit. Bij Tuinderij de Elzenkamp in Voorthuizen.

Door: Jacqueline de Groot
Beeld: Chantana Reemst

Kaasboerderij ’t Bosch in Made (Noord-Brabant)

Guido Sparreboom

Biologisch en ecologisch • bewust in de Buurt

Guido Sparreboom

Boerderijwinkel: Groenten van de boer in Etten-Leur

Guido Sparreboom

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details