Groen Nieuws
Image default

CBD Hennepzaadolie is steeds populairder als geneesmiddel

Hennepzaadolie wordt gemaakt van hennepzaad dat al bekent staat als Super Food. Hennepolie steeds populairder en dat heeft er alles mee te maken omdat andere oliën die voor voedingsdoeleinden worden gebruikt ontdaan zijn van vitamine en mineralen. Hennepolie wordt biologisch verbouwd en de hennepzaadolie is natuurlijk en onbewerkt, waardoor alle gezonde stoffen er nog in zitten.

Hennepzaad is bekend om zijn gezonde werking

In hennepzaad zitten veel eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen. Hennepzaad is dus gezond en voedzaam. De vetten uit hennepzaad zijn rijk aan essentiële vetzuren als: omega 3 en omega 6. Naast deze gezonde vetten, is hennepzaad ook een bron van vitamine E en mineralen zoals: zink, magnesium, ijzer en calcium.

Hennepzaadolie

Hennepzaadolie wordt geperst uit hennepzaden. Deze zaden worden zowel gepeld als ongepeld koud geperst tot een olie. De olie is als voedselproduct in andere landen normaal en heeft een aangename, sterke smaak. Het wordt dan ook gebruikt als dressing voor salades en maaltijden. De olie kan ook worden toegevoegd worden aan het badwater.

Hennepzaad tegen eczeem

Hennepzaadolie is ook een geneesmiddel tegen huidziekten. Constitutioneel eczeem, atopische dermatitis en andere huidziekten kunnen genezen worden door deze Hennepzaadolie. Voor meer informatie zie andere blog van 2016.

Door: Wesley van der Linde
Beeld: Groen Nieuws

Snorfiets mag niet meer op fietspad in Amsterdam

Wesley van der Linde

juni/juli 2019 Ruim 3 miljoen hectare bos in Siberië staan voor weken in brand

Guido Sparreboom

Zelf een geurkaars maken?

Guido Sparreboom

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details