Groen Nieuws
Image default

Haagsemarkt in Princenhage wordt groener en gezelliger

De Haagsemarkt in Princenhage wordt nog groener en gezelliger en daarmee ook het wonen in Breda. Prettig en comfortabel wonen is het motto van de Gemeente Princenhage en een levendige groene buurt, waar alle kinderen veilig op straat kunnen spelen.

Veranderend straatbeeld in Princenhage

Er wordt al meer dan een jaar gepraat over de herinrichting van de Haagsemarkt.
Wie kijkt naar het ontwerp van de Haagsemarkt, zie gelijk dat er ook meer groen en beplating op tekening  staat als het geval was. De werkzaamheden op de Haagsemarkt in Princenhage worden in 2 fasen uitgevoerd en de start is op maandag 29 april.

Haagsemarkt wordt nog groener

Het plan is om eerst beginnen met de herinrichting van het plein (Haagsemarkt) en de Haagweg, maar ook de Liesbosstraat. Deze werkzaamheden duren ongeveer 4 weken. Daarna wordt de aansluiting voor de nieuwe situatie op de Doelenstraat en Dreef gemaakt. Deze werkzaamheden nemen ongeveer 2 weken in beslag. De werkzaamheden zullen op begin juni klaar zijn inclusief de groene beplantingen op het plein.

Door: Wesley van der Linde
Beeld: Wesley van der Linde

Fairtrade stimuleert kleinschalige boeren

Guido Sparreboom

Milieuzones, vervuilende diesels en elektrische auto’s

Guido Sparreboom

Permacultuur is ook biologisch

Guido Sparreboom

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details