Groen Nieuws
Image default

Hoe serieus en streng ben jij? Geniet van het leven!

Hoe serieus en streng ben jij voor je zelf? Veel mensen zijn altijd aan het presteren en kunnen niet rusten voordat het af is wat ze voor ogen hadden. Maar als je streeft naar perfectionisme kun je bijna niet meer genieten van het leven zelf en wordt je uiteindelijk ongelukkig! Het geluk zit hem dus niet in geld en hoge prestaties, het zit hem in kleine dingen die je moet leren waarderen. Een lach van een kind, een boom die ruist in de wind, of bij het horen van een vogel.

Wat als je doorslaat in ideaalbeeld

Als je het leven erg serieus neemt dan ben je vaak ergens bang voor. Bang om de controle te verliezen, om te falen of er alleen voor te staan. Dit zijn signalen dat je beter op zoek kunt naar een andere baan of misschien wel een andere relatie. Het is geen reden om je problemen weg te drinken met alcohol, maar om er daadwerkelijk iets mee te gaan doen.

Welke keuze maak jij? Je leven wordt lichter als je bewust leert kiezen voor alles wat jouw gelukkig maakt en je niet laat leven.

Door: Wesley van der Linde
Beeld: Groen Nieuws

Guido staan achter biologisch

Guido Sparreboom

Betaalbare én natuurlijke huidverzorgingsproducten

Guido Sparreboom

Strooizout is gevaarlijk voor honden & milieu

Guido Sparreboom

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details