Groen Nieuws
Image default

Lelijkste gebouw in Tilburg opgefleurd met 900 bloembakken

Het appartementencomplex De Katterug in Tilburg, dat eind februari 2019 was verkozen tot het lelijkste gebouw van Brabant is op 22 mei 2019 opgefleurd met een groen levend jasje van klimop planten. Op de balkons van het lelijkste gebouw zijn namelijk 900 bloembakken opgehangen door het bedrijf Elho uit Tilburg. Dit bedrijf dat alle vormen van bloembakken levert, heeft met deze actie veel mensen van de flat, maar ook de wijk Katterug blij gemaakt met het groene aanzicht. Het flat heeft nu een groene ‘look’ inplaats van een betonen grauwe uitstraling.

Bewoners waren verrast

De plantenbakken in Tilburg werden al heel vroeg in de ochtend opgehangen en zo waren de bewoners van de lelijkste plekje van Tilburg blij verrast, toen ze in de ochtend de deur uitstapte. De actie van het bedrijf Elho sluit mooi aan op de andere projecten van gemeentes, om hun stad groener te maken en was dan ook helemaal geslaagd.

Door: Wesley van der Linde
Beeld: Groen Nieuws

Zonne-energie heeft een zonnige toekomst

Guido Sparreboom

Hoe onderhoud ik mijn tuinmeubelen?

Guido Sparreboom

Ontspullen voor een opgeruimd huis en hoofd

Wesley van der Linde

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details