Groen Nieuws
Image default

Biologisch spitskool wokken de lekkerste recepten

Recept: biologische spitskool wokken

– 1 biologische spitskool
– 1 kleine biologische ui
– 1 rode biologische paprika
– 1 doosje biologische champignons
– 1 doosje vales filet/roerbak stukjes (vegetarisch).
– Bakje biologische taugé
– Stukje gember van 1,5 cm
– Wok saus lemon grass chili
– Biologische pandanrijst voor. 4 pers.

Alles kan zo goed als tegelijk in de wok pan

– 1 : Wok pan op vuur met biologische olijfolie.
– 2 : gesneden biologische ui, champignons, spitskool in de pan
– 3: fijn gesneden gember er door heen , taugé en biologische paprika
– 4: doosje met roerbak stukjes
– 5: 2 x flinke scheut Wok saus lemon grass chili

Maximaal 10 minuten wokken en klaar

Biologische pandan rijst koken (10 min) en heel even mee roerbakken.
Eet smakelijk!

Door: Guido Sparreboom
Beeld: Wesley van der Linde

Zelf biologisch ijs maken zonder ijs machine

Guido Sparreboom

Biologische smoothie met spinazie

Guido Sparreboom

Biologische wor­tel­muf­fins met olij­ven

Guido Sparreboom

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details