Recepten

Recept: Biologische Spitskool wokken

Recept: Biologische Spitskool wokken

– 1 biologische spitskool
– 1 kleine biologische ui
– 1 rode biologische paprika
– 1 doosje biologische champignons
– 1 doosje vales filet/roerbak stukjes (vegetarisch).
– Bakje biologische taugé
– Stukje gember van 1,5 cm
– Wok saus lemon grass chili
– Biologische pandanrijst voor. 4 pers.

Alles kan zo goed als tegelijk in de wok pan

– 1 : Wok pan op vuur met biologische olijfolie.
– 2 : gesneden biologische ui, champignons, spitskool in de pan
– 3: fijn gesneden gember er door heen , taugé en biologische paprika
– 4: doosje met roerbak stukjes
– 5: 2 x flinke scheut Wok saus lemon grass chili

Maximaal 10 minuten wokken en klaar

Biologische pandan rijst koken (10 min) en heel even mee roerbakken.
Eet smakelijk! Leef je leven, leef gezond.

Reageer