Groen Nieuws
Image default

Biologisch spitskool wokken de lekkerste recepten

Recept: biologische spitskool wokken

– 1 biologische spitskool
– 1 kleine biologische ui
– 1 rode biologische paprika
– 1 doosje biologische champignons
– 1 doosje vales filet/roerbak stukjes (vegetarisch).
– Bakje biologische taugé
– Stukje gember van 1,5 cm
– Wok saus lemon grass chili
– Biologische pandanrijst voor. 4 pers.

Alles kan zo goed als tegelijk in de wok pan

– 1 : Wok pan op vuur met biologische olijfolie.
– 2 : gesneden biologische ui, champignons, spitskool in de pan
– 3: fijn gesneden gember er door heen , taugé en biologische paprika
– 4: doosje met roerbak stukjes
– 5: 2 x flinke scheut Wok saus lemon grass chili

Maximaal 10 minuten wokken en klaar

Biologische pandan rijst koken (10 min) en heel even mee roerbakken.
Eet smakelijk!

Door: Guido Sparreboom
Beeld: Wesley van der Linde

Zomerse spaghetti met citroen

Guido Sparreboom

Zoete aardappel salade met geitenkaas en walnoten

Guido Sparreboom

Zelfgemaakte biologische rozenbotteljam wel of geen suiker toevoegen

Guido Sparreboom

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details