Groen Nieuws

Palm Parkies in de natuur van stadspark Valkenberg

Op 16 juli 2019 de start van zeven dinsdagavonden genieten van live muziek in de natuur van stadspark valkenberg in Breda.

Een zomerfestival in het stadspark

Groene stadspark verbindt het station van Breda met de binnenstad. Met in het midden de natuur van stadspark valkenberg daar kun je zeven dinsdagavonden genieten van de live popmuziek die wordt gegeven.

Palm Parkies wordt dan ook door Bredanaars wel gezien alles een zomerse feestjes dat dat al sinds 1999 in stadspark valkenberg in Breda georganiseerd wordt. Mooier kan de zomer niet beginnen!

Samen gaan we voor een schoon stadspark

Indien je gratis dit festival deze zomer wil bezoeken, hou de kosten voor de Gemeente dan ook laag door het stadspark netjes schoon te houden van afval,  gooi niet je plastic bierbekers op de grond maar in de afvalbak. Ga ook niet wildplassen in het stadsgroen! Het is echter niet toegestaan om te gaan barbecueën of een vuurkorf te gebruiken met open vuur in de natuur van het park.

Door: Wesley van der Linde
Beeld: Wesley van der Linde

Zware metalen zijn gevaarlijk voor mens en dier

Guido Sparreboom

Wat zijn de beste voedingstoffen voor je ogen

Guido Sparreboom

8 bewezen tips om een burn-out te voorkomen

Guido Sparreboom

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details