Groen Nieuws
Image default

Vrijmarkt Princenhage wederom druk bezocht in Breda

Heb je nog tweedehands of oude spullen liggen op zolder of in de schuur?
26 mei 2019 kan je deze vanaf 7:00 uur al gaan verkopen op een kleedje of neem een kraam op de vrijmarkt in Princenhage. Lees dan 3 tips voor meer succes met verkopen. Dat je niet met alle spullen weer naar huis gaat, maar dat je een legen kraam hebt en alles hebt verkocht heb aan einde van de middag.

Zorg voor hoogteverschil bij verkoop

Zorg er voor dat je niet alle spulletjes plat liggen op je kraam. Zet een doos of een krat op de kraam plaatsen waar je spulletjes op kun zetten zodat je hoogte verschil maakt in je kraam.

Zorg voor rommelige kraam

Zorg er voor dat mensen niet in een opslag kunnen zien wat je allemaal verkoopt. Zet alle spullen door elkaar het is leuker alles de spullen er voor de klanten rommelig geheel vormen.

kijk minder op je telefoon

Mensen die teveel met hun telefoon zijn schijnbaar druk bezig en willen niet worden gestoord. Kinderen die met hun smartphone bezig zijn maken geen contact met klanten die iets willen kopen van hun kleedje of kraam en zullen daarom doorlopen naar de buren. Probeer mensen aan te spreken als ze nieuwsgierig zijn en een beetje humor of interesse helpt allicht. Probeer dus mensen die enigszins  geïnteresseerd zijn te benaderen en prijs het geen je wilt verkopen aan.

Ook voor niet kopers is de vrijmarkt Princenhage een gezellige drukte, dus ook!

Dus verkopers kijk je zolder na of er nog spullen weg kunnen en probeer een ander door een klein prijsje te vragen er opnieuw blij mee te maken. Ook dit jaar is de verwachting dat de braderie, vrijmarkt Princenhage druk wordt bezocht en zeker met mooi weer worden er veel spullen verkocht.

Door: Wesley van der Linde
Beeld: Wesley van der Linde

Japan en China schakelen over op schone energie

Guido Sparreboom

Klimaattop Parijs 2015 heeft geen effect op de USA en Polen

Guido Sparreboom

Diesel en benzine auto’s veroorzaken longkanker

Guido Sparreboom

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details