Groen Nieuws
Image default

Wandelen in de natuur met Margit

Wandelen in de natuur met Margit

Margit uit Breda wil op haar manier U kennis laten maken met de natuur. De natuur moet voor iedereen toegankelijk zijn en de wereld is van iedereen is het motto van Margit!

We ❤️Margit

Margit hou niet van het beestenspul dat bijt, ze loop graag een blokje om als er een Pitbull op haar pad komt. Ze is ook niet gecharmeerd van dieren die een een staartje hebben en piep zeggen! Blubber, modder en hondenpoep zou eigenlijk niet mogen en ze blijft daarom graag op de paden. Ze weet alles van ‘ grootmoeders recepten’ en weet dat alle kruiden magische krachten bezitten die je er zo weer boven op helpen. Ook dat je kan survivallen door bijvoorbeeld bramen te eten. Maar wormen of insecten mot ze niet, ze gaat nog liever dood! De weidsheid voor deze blog “DAT vogels ook zingen omdat ze het gewoon leuk vinden” dusss! En DAT chemische schoonmaakmiddelen misschien dan wel niet afbreekbaar zijn in de natuur, maar wel goeiekoper!  Margit voegt er aan toe, dat ze het maar onzin vindt wat er allemaal gezegd wordt! Margit have it all en weet het altijd!

Door: Guido Sparreboom
Beeld: Screenshot uit Video

De indianen toen, de indianen nu

Guido Sparreboom

Zelf een geurkaars maken?

Guido Sparreboom

Duurzame en fairtrade hangmatten van Tropilex

Sebastiaan

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details