Groen Nieuws

Yoga en mindfulness in het stadspark

Vanmorgen vroeg was er een yoga en mindfulness training in het stadspark van Breda. Yoga is gezond voor lichaam en geest in balans. Meerdere yogaërs relaxed aan het sporten in de ochtend van het evenement.

Milieuvriendelijke lunch

Breng gezond (vegetarisch) eten mee om te delen. De sporters in het stadspark is gevraagd om geen plastic items mee te nemen voor eenmalig gebruik zoals plastic bekers, rietjes, plastic zakken. We zijn goed voor ons lichaam en voor het milieu.

Yoga en mindfulness

Naar een week hardwerken en stress kun je genieten in de natuur van het stadspark onder de groene bladeren en de bomen van het stadspark, samen rustgevende yoga oefeningen gaan doen in de ochtend. Heel fijn meer soepelheid en ontspanning te ervaren na deze yoga oefeningen.

Zo helpen deze oefeningen onder andere tegen: Rugklachten, stress, pijn in de nek, spanningen in het lichaam, slapeloosheid. Dit is ook wel nodig naar een week hard werken en stress op kantoor.

Boom als natuurlijke parasol

Tropisch temperaturen op het strand is het al bijna 30 graden in de volle zon, maar in het stadspark heb je bomen en stuiken. De bomen en de groene bladeren zorgen voor voldoende schaduw en kan het zomaar 8 tot 10 graden koeler zijn.

Door: Wesley van der Linde
Beeld: Wesley van der Linde

Topsalarissen in de zorg opnieuw gestegen

Guido Sparreboom

Vruchtbaarheid van mannen in Nederland neemt af

Guido Sparreboom

Biologische vijgen vol vitaminen

Guido Sparreboom

We gebruiken functionele en analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik ga akkoord Details